dimecres, 24 d’octubre del 2012

BOMBONS DE XOCOLATA DE 2nC

A l'assignatura de català estudiam com es fan les receptes de cuina!
 Pensam que no hi ha millor manera d'aprendre les coses que tocant, observant, manipulant...per aquest motiu avui hem fet bombons de xocolata, han sortit mmmmmmmm mel!

 Aquí deixam la recepta per si teniu ganes de fer-la. 

                                                   BOMBONS DE XOCOLATA

 Ingredients:                                                                            Estris: 
- rajola de xocolata                                                               - bol 
- arròs inflat                                                                          - eixugador 
                                                                                             - cullera
                                                                                             - motlles de paper
 ELABORACIÓ: 
 1. Trossejau la rajola de xocolata.
 2. Col·locau la xocolata trossejada dins el bol.
 3. Amb l'aire calent de l'eixugador foneu la xoxcolata.
 4. Quan la xocolata està desfeta afegiu-hi l'arròs inflat i mesclau.
 5. Amb la cullera agafau petites quantitas de la pasta del bol i col·locau-les damunt els motlles de paper fent     muntets.
 6. Deixau-los refredar i els bombons estan a punt per menjar. 

                                                                                                      Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada